Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er flau over å ta med noen hjem.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er flau over å ta med noen hjem. Jeg kommer i fra en ganske rik familie, men selveste MIN familie bor i et ganske gammelt og stygt hus. Jeg sliter med å ta med folk hjem fordi jeg er redd på hvordan de skal tenke om huset mitt. De fleste vennene mine har store og flotte hus, med moderne møbler.... Og jeg føler meg ganske fattig. Jeg har slitt med dette så lenge jeg kan huske. De eneste vennene jeg har på besøk er de aller nærmeste, men selv de vet ikke at jeg sliter med dette. Og nå holder jeg på med en gutt, jeg har vært hos han en del gonger og huset hans er jo helt nytt og fint. Og jeg tør ikke å ta med han hjem, fordi huset mitt kan ikke målest med hans. Ikke bare nok med det, så føler jeg at huset gjør forholdene mellom meg og foreldrene mine ganske dårligt. Jeg føler meg ukomfortabelt med å bo her, å jeg liker det slettest ikke. Og vi har jo bodd her hele livet mitt!! jeg er så lei :S jeg har lyst å flytte. For mange av vennene mine har jo flyttet, ikke langt , men bare til et annet hus. Jeg har prøvd å snakket med foreldrene mine om dette, men de sier bare at jeg snakker tull. Til og med besteforeldrene mine har mye finere og nyere hus enn oss.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer