Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal ha mitt første samleie, har du noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, I løpet av den neste uke kommer jeg antageligvis til og miste jomfrudommen min, i og med at jeg skal møte en gutt jeg er svært nær men ikke har sett på en stund. Jeg er 18 år og har aldri hatt sex før, ikke fordi jeg ikke har følt meg klar, men mer fordi det ikke har vært noen jeg har hatt lyst å gjøre det med. Jeg er dermed veldig klar for hva som skal skje, problemet er bare at jeg er så sykt usikker. Ikke kun når det kommer til sex, men på alle områder hvor jeg må utlevere meg selv. Gutten har tidligere vært i fast forhold, så jeg er sikker på han har gjort det før. Han er en veldig bra fyr, og jeg vet han vil være forståelsesfull. Jeg kjenner bare meg selv så godt at jeg vet jeg vil finne det vanskelig og utrykke usikkerhetene mine. Jeg er ikke bekymret for at det skal gjøre vondt, men kun for å dumme meg ut eller ikke være god nok. Noen tips som kan gjøre at jeg føler meg mer avslappet og forberedt?

SVAR

Besvart 29.06.2013 23:28:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle