Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil, jeg er klar, men hvorfor trekker jeg meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har et STORT problem! (mener jeg da)

Det er at, jeg er SÅÅÅ klar for å ha sex og tenker på det hele tiden, (og da tenker jeg på "hans inn i min"). jeg har blitt fingret og sånn, og jeg har runket, men det gjelder puling, liksom. (sorry, fant ikke penere ord for det(: ) men når jeg kommer til det og får sjangsen, så trekker jeg meg! (???).
det letteste er å gjøre det med en fremmed, men det vil jeg ikke og det kommer IKKE til å skje. er du full, er det også lettere, men det er stor sjangs for ubeskyttet sex da!
jeg vil at det skal være ordentlig, hvis du skjønner?
jeg har hatt sjangsen med SÅ mange gutter, men er ikke tøff nok. jeg vet ikke hva jeg er redd for, for jeg er jo SÅ klar som det går an å bli :O.
kan du forstå meg, eller trenger du mer?
det er litt vanskelig. jeg vil jo ikke si nei til de guttene som spør, når jeg selv vil. jeg er redd, men vet ikke av hva. jeg har jo så lyst selv!.
Hvorfor er jeg redd? hva er jeg redd for?
jeg har sykt dårlig selvtillit i akkurat dette, men er et geni på å skjule det. for det er derfor guttene velger meg. for de tror jeg er så selvsikker og flink i det jeg gjør. og når jeg sier nei til de, så tror de bare at "det er fordi hun ikke liker meg da".
i klassen blir jeg sett på som den mest "grisete", og jeg er kjent på skolen som "pervoen". det gjør meg ingenting. jeg liker at de tror sånt om meg, fordi jeg faktisk har problemer med dette, men det ser ikke de :).

sist gang jeg var borti en gutt, så fingret han meg, MEN når det kom til klining, så trakk jeg meg, og når han tok hånden min på penisen hannes, så klarte jeg bare ikke å begynne å ronke han. HVORFOR !?
det er irriterende og det plager meg faktisk mye! jeg vil ikke ha det sånn. jeg vil være selvsikker og ha god selvtillit i det. SÅ .....

Hvorfor er jeg redd?
Hva er jeg redd for?
Hvorfor er klining like gale som ronking? (for meg)
Hvordan får jeg selvtillit`?

dette er et stort problem for meg!. nevner det nå, for jeg har nettopp begynt å like en gutt veldig godt, nå igjen. og det følger sex med.

Jeg vil, jeg er klar, men hvorfor trekker jeg meg?
(i ulike situasjoner)Takk på forhånd :)

j14

SVAR

Besvart 31.05.2008 21:18:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle