Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er normalt at gutter på 14 onanerer

 

Spørsmål
hei:) jeg er veldig spent på sex og sånt og onanerer maange ganger om dagen.men jeg lurer på om det er normalt at gutter på 14 onanerer,jeg mener når begynner de sånn ca sånn at jeg vet at de er klar for litt mere? og hva er sånn ca lengden på penisen til nevnte alder.jeg vet at jeg ikke er den eneste jenta som lurer på dette, så det er ikke noe flaut og spørre i det hele tatt:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ganske ulikt når gutter begynner å onanere akkurat som det er for jenter. Men mange gutter på din alder vil nok ha noe erfaring med å onanere. Det er ofte når det blir "fart på puberteten" og hormonene strømmer rundt i kroppen at man får større fokus på sex og blir mer og oftere kåt. Når de føler seg "klar for litt mere", er nok også veldig forskjellig, og det har både med fysisk modning og vekst å gjøre, men også av hva de syns er riktig for dem. Enhver må ha sine grenser og normer for dette, og det er det også viktig at da andre respekterer. Penis vil begynne å vokse i lengde og omkrets når guttene kommer ordentlig igang med puberteten, og den vil for noen være ferdig utvokst når de er 14, mens hos andre har veksten nesten ikke startet ennå, og de vil kanskje ikke være fullt utvokst før ved 17-18års alder.

Fullt utvokst, slapp penis varierer oftest mellom 8,5 og 10,5 cm. Fullt utvokst, erigert penis variere mye i størrelse. Alt fra 9-22cm er "vanlig", men de fleste ligger mellom 12 og 18 cm.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Puberteten - hva skjer?

Gutt tenker (colourbox.com)

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold 2

Hvilken aldersgruppe er mest utsatt for å få jernmangel?