Hopp til hovedinnholdet

Trang forhud og nupper ved forhuden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Et nytt spørsmål fra meg som har såpass trang forhud at jeg aldri har fått trukket den tilbake. Jeg fikk desverre ikke med meg hele sist gang.

Disse nuppene jeg snakket om; Jeg har som sagt for trang og for mye forhud, og når forhuden som ligger som en tapp foran penisohodet trekkes tilbake kommer en del "nupper" til syne.. Disse er ikke smertefulle (bare litt følsomme) å ta på, og har hudfarge. Jeg lurer på hva dette kan være? Jeg har prøvd å vaske dette området så godt jeg kan en liten stund, men det ser ikke ut til å hjelpe så mye. Er det sopp eller såkalt "kukost"? Finnes det en kjapp og enkel kur for dette? En slags krem kanskje?

Jeg har også en blodåre som ligger heelt på enden av forhuden, og når jeg trekker forhuden tilbake kommer den til også syne, akkurat som disse små nuppene/klumpene. Det ser ut som om den vil sprekke når huden en gang skal over det tykkeste partiet av penishodet og jeg er litt bekymret for dette. Blodåren ser nesten umormalt utstående ut.

Når det gjelder den trange forhuden vet jeg godt at jeg må til legen, men er veldig nervøs. Jeg har ikke fortalt moren min enda, men må bare ta motet til meg å gjøre det snart. Jeg vet også at jeg må ta en opperasjon, for det ser ikke ut til at dette vil fikses ved hjelp av litt krem..

På den gode siden har jeg en veldig god venn som har hatt nesten det samme problemet som meg, bare at han fikk forhuden tilbake i slapp tilstand. Han tok et inngrep og sa at han fikk tre sprøyter; to i området rett over kjønnsorganet og en i penisroten.. Det er ikke akkurat en hyggelig tanke, men han sa at det hele var over fort og selve snittet/inngrepet ikke var smertefullt i det hele tatt.

Jeg vil også takke alle dere som jobber med ung.no, dere gjør en kjempejobb og jeg er overlykkelig over at jeg kan spørre anonyme spørsmål om ting det ikke alltid er så lett å snakke om. Jeg har også fått svar på en del andre ting som jeg har lurt meg. Tusen hjertelig takk! :)

SVAR

Besvart 07.06.2008 12:45:54
account_circle