Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke ha penisen hans helt inne for det er der det gjør vondt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er ei jente på 17. Jeg har nylig fått en kjæreste, og vi har begynt å ha sex. Han er min første jeg har sex med. Første gang vi prøvde kondom så merket jeg at det svei noe helt forferdelig i skjeden etter samleiet, og jeg ble skikkelig klissete i skjeden. Vi prøvde på nytt noen uker etterpå, og da brukte vi ikke kondom siden jeg begynte på p-piller like etterpå. Jeg orket ikke bruke kondom igjen siden det svei så vondt. Så jeg tenkte at kanskje det ble bedre uten kondom. Men denne gangen gjorde det vondt under hele samleiet! Jeg klarer ikke ha penisen hans helt inne for det er der det gjør vondt. Lenger ute i skjeden, eller like ved skjedeåpningen gjør det ikke vondt. Jeg har vondt i noen timer etterpå, og det gjør vondt når jeg tisser. Det er ikke snakk om at jeg er trang eller noe, vi har hatt sex før og da gjorde det ikke vondt i det hele tatt. Dette er noe som har oppstått nå i det siste. Hva er dette for noe?

Jeg begynte på p-piller for 14 dager siden, altså på mensens første dag, og jeg har blødninger ennå. Det har ikke sluttet. Har svie i skjeden noe med at jeg har blødd i såppas mange dager? Og når skal disse blødningene stoppe? Burde jeg oppsøke lege?

SVAR

Besvart 08.06.2008 21:37:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle