Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt blødninger i 14 dager nå, etter at jeg begynte på p-piller. Og jeg har fortsatt ikke sluttet og blø. Kan dette ha noe med denne sviingen under samleiet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk et svar av deg ang sviing i skjeden og lurer på noe ang dette.
Du svarte:
Smerter ved samleie KAN skyldes en infeksjon. Hvis han har vært sammen med noen andre før deg, kan det være lurt at dere begge nå sjekker dere i forhold til klamydia.

At det var vondt etter første samleie er ikke så rart, og det er heller ikke uvanlig at det kan gjøre vondt hvis han "bunner" helt innerst i skjeden ved samleiet. Det kan også være et visst ubehag og sårhet etter samleier i starten eller ved stor samleiehyppighet.

Dere kan prøve å ha samleie der han er litt mer forsiktig og ikke kommer så langt inn, og se om det går bedre da. Hvis det fortsetter å være vondt og en klamydiatest er negativ, syns jeg du skal prate med en lege om dette.

Ville bare si at han ikke har hatt noen andre før meg, at jeg er den første han har sex med. Det gjelder også meg. Hvis det er en infeksjon, hvordan merker jeg dette? Fordi jeg merker kun denne sviingen under samleiet og noen timer etterpå. Så er det helt borte. Det verken klør eller svir ellers. Kan det være infeksjon selvom jeg ikke merker noe ellers?
Jeg lurer også på en annen ting. Jeg har jo hatt blødninger i 14 dager nå, etter at jeg begynte på p-piller. Og jeg har fortsatt ikke sluttet og blø. Kan dette ha noe med denne sviingen under samleiet?

SVAR

Besvart 11.06.2008 20:43:48
account_circle