Hopp til hovedinnholdet

Mensen har ikke kommet til nå, men vi brukte kondom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!

Jeg er en jente på 15 år som alltid har hatt uregelmessig menstruasjon. Det har egentlig ikke vært et problem helt til nå. Jeg og kjæresten min hadde sex for første gang på sist søndag og skulle egentlig ha mens på torsdag i samme uke. Mensen har ikke kommet til nå, men vi brukte kondom. Jeg vet at kondomet ikke beskytter 100 %. Og nå vet jeg ikke om jeg kan være gravid, men har fått alle "symptomer" på mensen som mye kviser og mye utflod før mensen, men dette forsvant i noen dager og kom tilbake dagene rundt i går og senest i morges.

Men da lurer jeg også på - hvis det ikke var samleiet som kan ha gjort meg gravid - kan det skje hvis kjæresten bare "gnir" eller "stryker" penisen sin mot skjeden min? Jeg vet jo at det kan komme noen få sædceller, men hva er så risikoen for dette?

Dette går jeg og tenker fryktelig mye på (som jeg vet kan utsette mensen) men jeg klarer ikke la det være. Moren min fikk vite i morges at jeg hadde samleie på søndag og sa "Du lever farlig" og det vet jeg at jeg gjør.

Jeg er fryktelig redd og frustrert.

SVAR

Besvart 15.06.2008 11:44:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle