Hopp til hovedinnholdet

Hva foregår i hjernen min, hvorfor blir jeg tiltrukket av en gutt som gjør alt han kan for å være tøff, mislykkes og virker totalt noldus?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Tusen takk for denne siden, har hjulpet meg en hel del :)
Vel, mitt "issue" er at jeg .. Tjah, ikke helt skjønner hva som skjer i hodet mitt.

Greit. Det er en gutt i klassen min. Han er en håpløs etterligning på en "gangster" og prøver hardt å bli godtatt i det miljøet han holder til i, det såkalte "gangster-miljøet". Han er stor i kjeften og prøver å få dårlige karakterer fordi det er "kult".
Dette er et typisk eksempel på en gutt jeg vanligvis ville ha syntes var kjempeteit og en skikkelig "wannabe", men - Jeg liker ham godt. Veldig godt. På skolen ser vi på hverandre i timene, tuller og sånt, helt uskyldig.. Hver gang han er borti meg, enten det er et lite dult eller at han bare skal tøffe seg, ser jeg bare hvor pen han er. Vi erter hverandre, men alt er helt uskyldig, og jeg har merket at han er på meg i smug i timen.
Alle de andre vennene mine synes han er dødstragisk, mens jeg prøver med: "Han er grei når han vil da" og lignende.
For jeg tenker på ham hver kveld, blir varm inni meg når jeg ser ham, og gleder meg til mandagene fordi jeg da vil se ham igjen.

Så, problemet mitt er at jeg liker/er forelsket i(?) en gutt som er interessert i helt andre ting enn meg, og har helt andre venner enn meg. Han er også det mine venner definerer som "Wannabe gangster deluxe" eller "En tragisk kopi".
Hva foregår i hjernen min, hvorfor blir jeg tiltrukket av en gutt som gjør alt han kan for å være tøff, mislykkes og virker totalt noldus? En fyr som jeg vanligvis ville ha himlet med øynene over og kjeftet på fordi han ikke klarer å holde munn og oppføre seg normalt..?


SVAR

Besvart 15.06.2008 13:06:59
account_circle