Hopp til hovedinnholdet

Han er ikke særlig intressert i å ha sex med meg lenger.

 

Spørsmål
hei. jeg er en jente på snart 20 år som aldri egentlig har hatt noe store problem når det kommer til gutter og kjærester. Jeg har vært populær og har hatt mye sex i forhold. Jeg fikk en sønn for 2,5 år siden, og barnefaren og jeg gikk ifra hverandre etter 7 mnd etter fødselen. Jeg fikk ny kjærest kort tid etterpå. Og vi hadde et greit sex liv. Nå har vi vært sammen siden da og han sier jeg er så fin og pen og alt. Men han er ikke særlig intressert i å ha sex med meg lenger. Jeg har spurt han om det og han sier det bare er fordi han ikke har så mye behov for sex. Men jeg synes det virker rart da vi hadde en stor del mer sex før og at jeg nå har tatt han i gjentatte ganger i å onanere til bilder og videoer av andre jenter. I det jeg har gått ut døra finner han frem andre jenter på internett og har seg til det.. hva kan dette komme av og er det noe jeg kan gjøre for å vekke interessen hannes? jeg har prøvd undertøy, sette på pornofilm osv osv, men han er ikke stort intressert. Di få gangene han har lyst, burde jeg da kanskje si nei, så han "ikke får det som han vil"?(for jeg vet han ofte vil ha ting han ikke får, men er redd "den taktikken" kan slå mot sin hensigt)..
Jeg synes at etter jeg fikk sønnen min er jeg blitt vid i underlivet og blir fryktelig våt når vi har samleie.. og jeg vet at han ikke kjenner så alt for mye.. hva kan jeg gjøre for å bli trangere og ikke bli så våt? jeg har prøvd knipeøvelser og slikt, men det funker ikke.. er det kanskje mulig å operere? og hva vil det koste og hva går det ut på?

blir veldig glad for svar....

hilsen trist jente i kr.sand
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Lysten på sex kan jo variere litt, slik at det er mer i noen perioder og mindre i andre. Mange faktorer kan spille inn på dette. Stress, mindre "gnist" i forholdet, at man er sliten, at man føler at det blir rutinemessig mm kan være slike faktorer. Jeg kan forstå at du blir litt utrygg hvis det over lang tid er mindre sex enn før. Jeg vet jo ikke så mye om forholdet deres ellers annet enn at han fortsatt gir deg komplimenter. Om det er andre faktorer i forholdet som spiller inn, som om dere har det mye hyggelig sammen ellers, eller om dere egentlig er litt lei av hverandre har jo mye å si. Kanskje du kan forsøke å forklare kjæresten din at for deg betyr det mye med sex også for å få en bekreftelse på at han er glad i deg. Gutter og jenter kan oppleve dette litt ulikt. For ham kan det være litt mer slik at han ved å si at du er pen og fin og at han er glad i deg gir deg bekreftelse på at han SER deg og er glad i deg. Sexen kan være litt adskilt fra dette for ham, og mer styrt av et fysisk "behov" som han sier. -Mens du kanskje føler at sex i forholdet er viktig for å få bekreftelse på at han er glad i deg.

Jeg tror at det kan være lurt at dere får pratet litt om dette slik at det blir klart for begge hvordan dere opplever dette, og at begge får sagt noe om sine behov og at dere ikke går med hver deres skuffelser og at det blir "større" enn det egentlig bør være. Evt. kan det kanskje være aktuelt å prate litt om forholdet deres i hele tatt, slik at dere kan få jobbet litt med andre ting også hvis ikke alt funker så bra.

Hvis det er vanskelig å prate om dette uten at det blir beskyldninger og sårede følelser, kan det være nyttig å ha veileder med seg. En familieterapeut, en seksologisk veileder eller en helsesøster på helsestasjon for ungdom kan være aktuelle personer å søke hjelp hos.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Kva veit du om sol og solarium?

Når på dagen er sola sterkast?