Hopp til hovedinnholdet

Har kjønnsvorter. Dette ødelegger livet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.

jeg er ei jente på 17 år som for et år tilbake fikk kjønnsvorter, jeg dro til lege å sa at jeg hadde fått denne kjønnssykdommen, og ble videresedt til gynekolog. jeg har enda ikke vært hos gynekologen siden jeg ikke er plaget med kløe eller svie i det hele tatt.

jeg er ikke plaget fysisk sett av kjønnsvortene men sliter med det å godta at jeg har fått den kjønnssykdommen, tenk å måtte leve med dette her hele livet mitt, jeg går konstant å tenker at jeg aldri får meg en partner å dele live mitt med siden jeg har en kjønnssykdom.

var en stund tilbake forelsket i en gutt og han i meg å men jeg valgte å "dumpe" han på grunn av kjønnssykdommen. snakk om å knuse sitt eget hjerte.

akkurat nå så vet jeg ikke om jeg takler dette mer, er sliten av å ikke kunne være gla i noen.
Av og til skulle jeg ønske at jeg klarte å ta mitt eget liv, dette høres kanskje for drastisk ut men den kjønnssykdommen har mer eller mindre ødelagt live mitt. Jeg tar dette ganske hardt for jeg som alle andre har en eller annen gang lyst til å være gla i noen, men på grunn av denne kjønnssykdommen har jeg mistet håpet

Trenger litt råd eller veiledning for hva jeg kan gjøre for å bedre min livssituasjon?. Kanskje et vanskelig spørsmål, men jeg vet ikke selv hva jeg kan gjøre,SVAR

Besvart 26.06.2008 11:42:46
account_circle