Hopp til hovedinnholdet

Jente på 16 år som har kjæreste som ikke fikk ereksjon andre gangen de hadde sex. Er det normalt og hvorfor skjer det?

 

Spørsmål
Hei!
Jeg er en jente som nettopp har fylt 16 år. Jeg og kjæresten min har nå vært sammen i litt over en måned, og jeg er utrolig glad i ham!

Vi har hatt sex 1 gang for litt siden, men da var vi begge litt beruset. Det gikk greit, bare at vi hadde litt problemer i starten med å komme igang. Da vi skulle gjøre det for 2. gang noen dager senere (i edru tilstand) så gikk det ikke som forventet. Han klarte ikke å "få den opp". Vi koste og kysset en god stund først, så gikk han på do for å tisse, og da han kom tilbake hadde han ikke ereksjon lenger og klarte ikke å få den opp!

Jeg sa det gikk helt fint og at vi ikke skulle stresse med det, at vi tar det en annen gang osv. Men jeg tror han irriterte seg veldig over det. Er dette helt normalt? eller er det en form for sykdom?

Jeg tenker at han kanskje var veldig nervøs og følte kanskje litt press.. jeg har jo tross alt gjort det med en person før han (bestekompsien :P)+ at jeg er 1 år eldre enn han. Kan dette ha noe med saken å gjøre?

Jeg setter veldig stor pris på et svar!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Så godt å høre at du er utrolig glad i kjæresten din og gjerne vil hjelpe ham med dette lille problemet. Når man er ung og ellers frisk, er det svært sjelden at det er en alvorlig fysisk årsak til ereksjonsproblemer. Du forteller at han kanskje var veldig nervøs og følte litt press og det kan helt klart være en underliggende årsak. Hvis man er redd, stresset eller bekymret, vil det hemme de seksuelle funksjonene kraftig. Hvis man ikke har noen problemer med ereksjonen når man onarerer på egen hånd, kan dette altså være årsaken. Du virker veldig forståelsesfull og sa også til ham at dere ikke skulle stresse med det. Fortsett med det, så vil dette ordne seg ganske kjapt. Det kan også hjelpe å snakke litt disse bekymringene han har om å kanskje ikke strekke helt til. Lykke til og god sommer til dere begge!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om frivillig arbeid?

Når er den internasjonale frivillighetsdagen?