Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjenner ingen form for nytelse mens vi har sex..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Vel, jeg og kjæresten min hadde sex for et par uker siden, var første gangen min. Siden det har vi hatt sex flere ganger, men jeg kjenner ingen form for nytelse mens vi har det. Jeg mener ikke at det gjør vondt, det gjør det ikke, men det er på en måte akkurat som å bli strøket på armen for meg. En slik følelse, uten noen nytelse. Jeg finner dette utrolig irriterende, da sex nærmest er kjedelig sånn i lengden for meg, og jeg bare er der og venter på at han skal komme. Og det har ingenting å gjøre med at jeg ikke er kåt nok eller lignende, da han er flink med forspillet. Vi har gjort det rundt 7-8 ganger nå, de første gangene var det jo greit nok, jeg visste at det var normalt å ikke kjenne noen nytelse da, men etter å ha gjort det såpass mange ganger burde det jo være noe der, eller hva? Også, uansett hvor våt jeg er, så gjør det alltid nokså vondt når han skal føre penisen i meg. Altså, sexen gjør ikke vondt, men akkurat når han stikker den i meg først. Etter han har fått den "på plass" så kjenner jeg ingen smerte lenger. Er dette normalt?
Men uansett. Som sagt er det ganske så irriterende at jeg ikke kjenner noen nytelse under selve sexen. Det er jo passe kjipt å bare ligge der og ha sex, kjæresten nyter det, mens du selv bare ligger der og tenker: "Kom, kom, kom, bli ferdig, kom, kom."

Også, jeg har mest lyst til å begynne på p-piller, siden jeg og kjæresten mest sannsynlig kommer til å holde sammen en stund, så blir det upraktisk med kondom, som vi bruker nå, sånn i lengden, pluss at jeg er redd for at den skal sprekke og lignende, selv om jeg vet at den er plassert ordentlig på og det, siden det er jeg som tar den på på ham. Men jeg aner ikke hvor jeg skal møte opp for å få tak i p-piller, og jeg har ikke penger jeg kan betale med, og vil virkelig ikke at foreldrene mine skal vite om det, i og med at de ikke en gang lar meg sove over hos ham fordi de mener jeg er "for ung til å sove over hos kjæresten".

Takk for eventuelt svar, hilsen jente på 16 år.

SVAR

Besvart 05.07.2008 12:50:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp ved seksuelle utfordringer

Har du problemer med reisning, tørrhet eller orgasme, kan et lite "treningsprogram" være verdt å prøve ut.

 

Les mer
account_circle