Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en jente på 15 som har en kjæreste på 16. vi var begge jomdru før vi hadde sex med hverandre! kan vi da ha kjønnsykdommer?

account_circle

SPØRSMÅL

hei =) jeg er en jente på 15 som har en kjæreste på 16. vi var begge jomdru før vi hadde sex med hverandre! kan vi da ha kjønnsykdommer?
det er ca en månded siden vi hadde sex første gang, nå klør det forferdelig i underlivet mitt, det har vært sånn i ca to dager. når jeg så etter, så jeg ikke noe galt. men så dro jeg de indre kjønnsleppene ut. og da så jeg masse små hvite prikker. hvet ikke om de har vært der fra før eller ikke!... kan det være sopp eller en anen kjønnsykdom?
svar så fort som mulig
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer