Hopp til hovedinnholdet

Så lurer jeg også på hvorfor jeg blir så veldig kåt sammen med visse personer i forhold til folk jeg ikke er så "begeistret for".

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som akkurat har fyllt 17 år. Sikkert veldig teit å spørre om dette, men jeg tør ikke snakke med noen andre om det. Når jeg onanerer, så skal det mye til for å oppnå orgasme når jeg ligger på ryggen, men er ikke noe stress hvis jeg ligger på magen. (Når jeg var mindre kunne jeg nermest få det av hva som helst, er så rart syns jeg:S) Har blitt fingra en del ganger, og har aldri oppnådd orgasme av det, enda jeg hinter litt ved å si "litt hardere" "for hardt" osv osv, men er pinlig å si "du, kan du ikke fingre meg når jeg ligger på magen istede??" Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:/ De to som har fingret meg har begge virket skuffet, for begge holdt på å komme, og begge klagde på at jeg ikke kom, og jeg klarer ikke juge heller. Noen tips?

Så lurer jeg også på hvorfor jeg blir så veldig kåt sammen med visse personer i forhold til folk jeg ikke er så "begeistret for". Jeg har en bestekompis, og vi har tullet en del å sånn, og jeg blir skikkerlig kåt av det, men en annen fyr som har veldig lyst på meg, gjør meg ikke kåt nesten i det hele tatt. Han klagde på at jeg var for tørr, og det pleier ikke være noe problem.
Kanskje det er hele vitsen med forelskelse.. men er ikke noe kult at det er bestekompisen min ass:/

JO, og en siste ting.. Når det gjelder sex. Jeg og han kompisen min holdt på å ha det en gang, og jeg hadde veldig veldig lyst, men så fort klærna gikk av så forsvant lysten med EN gang. BHen tar jeg ikke av en gang, syns dt er så pinlig. får helt nojja... Kanskje dethadde vært en god ide å gjort litt andre ting først, sånn som onanere hverandre eller noe sånnt.
Er skikkerlig usikker, og jeg gidder ikke å ha sex med en kompis som jeg ikke vil miste, og som i tillegg holder på med en annen. han er liksom så player, han har ingen problem med å ha sex med meg selv om han har dame, men jeg er visst fortsatt bare bestevennen hans.

SORRY FOR ET FRUSTRERENDE "spørsmål" lettere kaldt brev kanskje. alt bare surrer rundt i hodet mitt nå.. :(

SVAR

Besvart 16.07.2008 18:06:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle