Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg har gjort noe dumt og føler meg lurt til det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror jeg har drit meg veldig på draget. For noen dager siden sendte jeg sms til deg jeg liker best på hele skolen, hun svarte så vi snakka om alt mulig. Så spurte jeg om kanskje vi skulle finne på en dag i sommerferien. Hun ville ha med noen andre så det var greit for meg. Så spurte jeeg om hun turte at bare vi to skulle gå ut sammen, ja det ville du kanskje. Hun lurte på hva hun skulle gjøre med hun.
Jeg skreiv at vi kunne bade, dra til byen eller bare henge. Men så svarte hun, hva vil du gjøre med meg:P.
Med jeg gang sjønte jeg ikke hva hun mente. Men så begynnte jeg og undre på at kanskje hun likte meg godt og ville ha samleie med meg, tenkte min 15år gammle hjerne. Utrolig dumt, men det er sant.
Jeg svarte"kan du holde på en hemmlighet"
"ja" svarte hun
"lover du og ikke si eller vise dette til noen" spurte jeg
"ja da, jeg vet det er og drite seg ut, skal heller ikke si det til noen. LOVER" svarte hun.
Jeg tenkte nå alt var trykt til og sendte det jeg følte mest den kvelden, at jeg kunne ha sex med henne. Jeg fikk da litt underlig svar, "kan du sende bilde av lille man;P". Jeg viste hva hun mente med en gang. Jeg ble skeptisk, men svarte "ja hvis jeg kan få et bilde av musa di". Utrolig utrolig dumt! men det er sant. hun svarte da,"ja, du må sende først om du vil se noe". Sånn hadde vi en liten karangel om. I etter tid tenker jeg at det var hun som først ville se lille man(penisen), jeg ville engentlig ikke se en ting. Men jeg blre nyserig, jeg fikk lyst til og se musa til den jenta jeg likte mest.
Men da måtte jeg sende først!
Greit tenkte jeg, jeg tok et bilde og sendte det.
Så fikk jeg også litt rart svar, til bake. " jeg må se kølla og ballene hvis du skal se noe". Da ble jeg litt sinna, for jeg hadde set bilde av kølla mi nå skulle hun sende...men hun nekta. Jeg tok en nytt bilde av helle stasen og sendte det. Til svar fikk jeg dette,
"Bare gløm å send bilder av pikken din..! det er bare Siri fra Bergen køddamed deg..:@ æsj tror du e virkelig vil ha bilde av no sånn..? alt som er i hode mitt nå er bare fotball og venner og familie;) Må beklage for det ho har gjort:(" o.s.v . Jeg ble først sinna og så jævla fortivlt . Jeg klarte og sende bilder til en vennine av hun som bare hadde kødda med meg!!! Hun jeg trodde jeg sendte bildene til og sms til er en person som man kan stole på (tror jeg) hun sa alt var slettafor lenge siden og hun skulle ikke si det til noen.
Men tenk jeg klarte og sende bilde av lille man til en annen jente en den jeg skulle sende til.I etters tid tenker jeg så hun var med på det heller tiden eller
kanskje hun var alene og hun plutselig ikke ville sende bilde av jeg selv. Men jeg har en litt dårlig førlese i mangen etter det som har skjedd.
Jeg trenger litt ekspert hjelp på av hva jeg skal gjøre nå. Håper dere forstår. Takk

SVAR

Besvart 20.07.2008 09:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle