Hopp til hovedinnholdet

Hei. Hadde sex dagen før jeg fikk mensen. Startet med p-pillen Yasmin da. Kan jeg allikevel være gravid? Har fått visse symptomer på graviditet, men kan jeg være gravid selv om jeg fikk mensen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde sex for en uke siden - DAGEN FØR jeg fikk mensen. Jeg tok p-pilla (for første gang) fordi jeg trodde jeg fikk mensen, men fikk den ikke før dagen etterpå. Jeg hadde sex et par timer etter at jeg tok min første pille. Vi brukte ikke noe annen beskyttelse, han kom inni meg. Jeg ble fortalt av helsesøstra at man er sikker stort sett med en gang man har tatt pilla. Men nå, en uke etterpå leste jeg om p-pilla Yasmin (som jeg tar) at man er sikker to dager etterpå. (!!) Jeg har fått visse symptomer på graviditet, som smerter i nedre ryggen, jeg har mensensmerter etter at jeg fikk mensen (jeg fikk likevel mensen dagen etter at vi hadde sex. Betyr dette noe? Er jeg likevel gravid?), lett hodepine noen ganger og jeg er slapp og alltid sulten! Har ikke noe problem med å ta abort isåfall. Vi hadde også en "kort en" i dusjen, han kom ikke inni meg. Dette kan også være grunnen til at jeg er evt. gravid. Er jeg gravid, tror dere/du?

Hvor lenge kan man vente med å ta graviditetstest? Det er som sagt en uke siden vi hadde sex. Kan jeg ta en nå og få et relativt sikkert svar? Hva koster det for en slik test?

SVAR

Besvart 25.07.2008 13:20:31
account_circle