Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at det er JEG som er kåtest av oss to, altså det er jeg som oftest vil ha sex og sånn..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 17 som er litt fortvilet. Jeg har en kjæreste på samme alder og vi har vært sammen med et par måneder nå.. Problemet er at det er JEG som er kåtest av oss to, altså det er jeg som oftest vil ha sex og sånn. Det er bare det at jeg liker det så utrolig godt med han. Jeg vil gjerne ha sex hver dag. Ikke sånn 5 ganger om dagen, men gjerne 1-2 ganger. Jeg blir veldig avslappet når jeg har det og det blir jeg etterpå også. Jeg får sånn behagelig følelse liksom.. Og har jeg ikke fått sex en dag og jeg er med han så føler jeg at jeg blir litt rastløs..
Han er jo kåt og sånn han også liksom, og han er veldig glad i sex, men det er som oftest jeg som vil ha sex oftere enn han. Han er ofte mye sliten og trøtt og sånn siden han jobber mye, og har ikke mye lyst å gjøre det når han er i det humøret. Jeg skjønner jo det, men det er ofte frustrerende for meg. Jeg har prøvd å snakke med han om dette her, at det er jeg som vil ha sex oftest og at det er et problem for meg. Jeg synes det er litt vanskelig å prøve å fortelle han om dette. Han sier han forstår meg, men jeg er usikker om han i det hele tatt skjønner hvordan det er. Han sier at han liker det kjempe godt at jeg vil ha sex og sånn.
Jeg aner ikke hva som går ann å gjøres med dette?
Onanering hjelper ikke for meg, det er jo han jeg vil ha!
Jeg er vel ikke sex gal? =S Jeg har jo ikke lyst til å være det! Kan du vær så snill og komme med noen råd, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med dette.

SVAR

Besvart 29.07.2008 10:59:40
account_circle