Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg kunne klare å overbevise han om at jeg er sikker på oss som et par

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg vet ikke om jeg burde hatt sotte dette spørsmålet på dette emnet, men uansett...

Jeg har møtt en utrolig flott gutt. vet hvordan han behandler jenter samtidig som han er "typisk gutt", slik som for eksempel å ikke baaare fokusere på hva jeg som jente vil osv i et forhold. Han er vel en halvveis gentleman.
Vi tenker likt når det kommer til kjærlighet. Vi trenger ikke den tiden hvor man vil ha det gøy å ha seg med andre slik som ungdommer og unge voksne ville ha gjort. Han sier han har levd de årene nok. I tilleg til det har han ikke vært den personen som har vært på flere uansett.
Ikke jeg heller for den saks skyld...
Vi møtte på hverandre helt tilfelig, og vi fikk kjempegod kontakt ganske fort og nå er vi så gode mot hverandre, ikke er redde for å være oss selv i hverandres nærvær. Vi har ikke den følelsen av at vi må passe oss for hva vi skal si uten å være nervøs osv hvis du skjønner. Føles ut som om at vi har vært sammen mye lenger enn hva vi har...
Jeg vet at vi begge, til tross for den unge alderen, vil være sammen med hverandre for resten av livet. Vi har helt usaklig, men samtidig som vi har ment det, pratet om familie,ekteskap, hus og hjem, barn og forholdet da og hvordan ting skal skje og hvordan vi vil ha det. Og alt høres så bra ut og virkelig. at dette kommer til skje mest sannsynlig.
Problemet er at jeg må flytte et stykke unna for å gå på skole. Han har også kanskje kommet inn der på den skola, men det er ikke sikkert. Altså på den linja han vil gå på, og får han ikke den og heller den andre han kom inn på blir han ikke flytte ned dit sammen med meg. Til tross for at jeg vet han vil være sammen med meg alltid.
Jeg mener at hvis han ikke kommer inn, at han kan flytte ned for det og jobbe, slik at vi kan være sammen. men han er veldig skeptisk til det.Han vil heller ikke ødelegge skolgangen sin akkurat... Det skjønner jeg jo, men jeg mener det skal gå an å kombinere kjærlighet og utdanning.
Siden han vet selv at han vil være sammen med meg og at vi kommer til å ha et ordentlig og fast forholdt som varer, hvordan skal jeg kunne klare å overbevise han om at jeg er sikker på oss som et par, at hvis han skal tørre å ta sjansen med å flytte ned sammen med meg pga å "redde forholdet"? Hva skal jeg si? Hva skal jeg gjøre?? Har lyst å være sammen med han for evig.

Hilsen oslo-jente som ikke vil miste sin livs kjærlighet.

SVAR

Besvart 31.07.2008 13:45:52
account_circle