Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistet vel ikke jomfrudommen som 6 åring?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 17 år og vil gjerne spørre om noe.. Jeg husker fra jeg var veldig liten, 6 år var jeg vel. Jeg lekte mye med nabogutten på samme alder. Og dette høres kanskje sykt ut, men jeg husker godt at vi hadde sex eller hva jeg skal kalle det.. Selvfølgelig visste vi ikke hva vi dreiv med, men jeg husker godt at han puttet penisen sin inn i meg og at vi holdt litt på da. Jeg husker jeg syntes det var veldig godt. Dette skjedde ganske ofte, og sitter klistret i hodet fortsatt. Jeg kan huske steder vi gjorde det på også. En gang lå han oppå meg ute i hagen, og da kom moren hans ut og ba oss slutte. Jeg husker fortatt blikket hennes. Hun så nesten helt sjokkert ut. Etterpå husker jeg at hun snakket med oss, og sa at vi måtte slutte "å ligge oppå hverandre"
Dette er så mange år siden nå.. Men jeg synes det er rart å tenke tilbake på. Hva kaller man dette? Det var vel ikke sex vi hadde?
Jeg har kjæreste nå, og før vi hadde sex for første gang sa jeg at jeg var jomfru. For jeg var vel det? Jeg mistet vel ikke jomfrudommen som 6 åring? =S

SVAR

Besvart 05.08.2008 20:02:58
account_circle