Hopp til hovedinnholdet

Har dårlig selvtillit og tenker det påvirker sex også

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Dette har på en måte litt med sex å samliv om men, har dårlig selvtillit og er redd for at når jeg har sex om jeg Gjør noe feil (har aldri hatt det før) og om det er vanlig at jenter barberer skrittet, tenk om han jeg skal ligge med en gang synes det er ekkelt med hår på skrittet, synes jeg er for feit (veier 55 kg) eller at jeg åverdriver eller at jeg er for nervøs. Har aldri hatt kjæreste å er redd for at det er noe med meg. Og jeg er veldig skjenet i timene fordi jeg er redd for å si feil. Er det noen måte og bli tøffere på ?? Et tilleggsspørsmål hvor lankt inn skal en tanpong

SVAR

Besvart 06.05.2015 10:53:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
account_circle