Hopp til hovedinnholdet

Er det noe som er viktig å vite før jeg gjør det første gangen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Digger denne siden.

Jeg er en jente på 14 år som har en kjæreste som er 15 og et halvt år.. Vi har vert sammen i 2 uker, men har vert utrolig gode venner i mange år nå. Jeg er utrolig glad i han, og i dag når jeg snakket med han på msn, så begynte han å spørre om jeg var jomfru og alt som hadde med sex å gjøre. Jeg ble veldig usikker på hva jeg skulle si, fordi jeg trodde han hadde hatt sex før. men da jeg sa at jeg var jomfru, og spurte om han var det, så fikk jeg vite at han var også jomfru. Han er veldig grei med meg, og sa det at han ønsker ikke å presse meg til å gjøre noe som jeg ikke vil. Jeg sa til han det at jeg har lyst til å prøve å ha sex med han, men føler meg på en måte usikker med tanke på hva han kommer til å synes.. Vet at vi ikke har vert kjærester så lenge, men vi er veldig glad i hverandre.. det jeg egentlig lurer på er om du tror jeg er klar for å ha sex.. og er det noe som er viktig å vite før jeg gjør det første gangen? Når jeg tenker på det så gleder jeg meg, men lurer på hvordan det kommer til å være når jeg skal gjennomføre det.. Er det veldig vindt første gangen? Jeg er egentlig ganske aktiv visst det kan ha noe med saken å gjøre..

Har fått mue god hjelp herfra før, så håper jeg får det igjen. Håper på svar fortest mulig..!

hilsen jente 14.

SVAR

Besvart 31.08.2008 10:25:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kondom

Kondom er det eneste sikre prevensjonsmiddel som gutter kan bruke. Kondom beskytter både mot graviditet og kjønnssykdommer.

 

Les mer
attach_file

Novelle: "Første gang"

Musikken dunker i hodet hennes, og får henne til å føle seg verre enn det hun egentlig er. Hun dytter bort de store hendene som grafser under genseren, mens hun prøver å holde rommet i fokus. De fleste danser ute på dansegulvet, mens andre løper rundt for å finne seg et rom. Alt er helt annerledes enn det hun hadde håpet på. Hun vil skrike.

Novella er skrevet av Malin

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle