Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang tid tar det før det blir "normal" igjen, elr vokser helt ut, sånn at det ikke vises at jeg har barbert!???

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

J15

Igår så snakket jeg med to venninner og de sa at de hadde barbert seg nedentil, bare for å se hvordan det ble liksom. Idag gjorde jeg det, det angrer jeg på. jeg hadde mensen og det føltest som om alt bare fløyt utover alt! :S og på mandag har vi gym. og da skal vi jo dusje.. jeg vil ikkje dusje, fordi det ser helt dust ut nå, ser ikkje ut! dessuten begynner de andre vennene og snakke om: "ja nå har vel hun pult, elr skal" og sånne ting. Hvor lang tid tar det før det blir "normal" igjen, elr vokser helt ut, sånn at det ikke vises!???

Og så lurte jeg på hvordan vi suger en gutt. Er det godt? ikkje bare si at det er forskjell fra person til person. jeg vet det er det, men liksom sånn de fleste. og hvordan gjør vi det? ikkje bare sånn kose, kysse og slikke. men liksom litt mer utfyllende svar, hadde vert fint (:

åsså idag tenkte jeg, hvordan i alle dager syns egentli gutter det er godt og slikke en jente!? får det er vel best og gjøre når hårene er borte, men det ser jo ikkje ut, bare drit ekkelt!

SVAR

Besvart 31.08.2008 11:02:43
account_circle