Hopp til hovedinnholdet

Hei,jente på 16 år med et stort problem. Må velge mellom to gutter og får ikke bestemt seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 16 år, med ett stort problem. for ca. 3 måneder siden ble det slutt mellom meg og kjæresten min, vi har vært sammen i 2år. han gjorde det slutt med meg, og jeg ble helt knust, men da det ble slutt, snakket vi om at vi kanskje skulle prøve på senere.
Han dro til syden, og vi to fant ut at når han kom tilbake fra Hellas, skulle han ha bestemt seg for om han ville bli sammen med meg igjen. Men det hadde han ikke gjort, så jeg gikk å ventet og ventet. etter hvært som tida gikk var det en ny gutt som ble interessert i meg, og eg ble interessert i han.
Ekskjæresten min vet også at den andre gutten er interessert i meg. Ekskjæresten min vil ha meg tilbake nå. problemet mitt er at jeg er sykt gla i de begge to, og at jeg kan velge mellom hvme je vil ha.
Jeg kan ikke tenke meg å se noen av dem med en annen kjæreste.
Nesten hverdag sitter jeg for meg selv å gråter, jeg vet ikke va jeg skal gjøre. Greier ikke å ta farvel med noen av dem. Sikker vanskelig å gi ett godt svar på dette.
Men takk for hjelpen uannsett :) hilsen oppgitt jente

SVAR

Besvart 05.09.2008 19:00:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle