Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg har altfor stor fokus på sex og vil gjerne gjøre noe med det før det skader vårt forhold.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har vært i forhold i 5 år nå. Vi har ikke bodd i samme by i 4 år så vi ser hverandre kun i ferier fordi vi studerer i forskjellige byer. Så det meste av kontakten er da via tlf. Vi har et fantastisk forhold og har klart oss gjennom mange vanskeligheter. Det eneste problemet er sex. Vi har ofte telefonsex for å få i orden det behovet, men behovet mitt (gutt) er mye sterkere enn hennes. I løpet av de årene vi har vært fra hverandre har jeg ofte mast på henne om sex selv om jeg vet at hun egentlig ikke orker og ofte ødelegger jeg gode samtaler ved å begynne å snakke om å ha telefonsex. Dette skjer også når vi er sammen, de fleste kranglene våre går ut på sex. Jeg har dog aldri gått over grensen og tvunget meg innpå, men hun sier at hun noen ganger har gitt etter for min masing. Dette syns jeg er utrolig trist. Jeg blir også veldig sur når jeg blir avvist seksuelt.

Jeg føler at jeg har altfor stor fokus på sex og vil gjerne gjøre noe med det før det skader vårt forhold. Jeg har prøvd å dempe på mine behov, men det går bra bare i små perioder. Jeg har også prøvd å onanere mye for å dempe behovet mitt, men det virker som det har liten betydning.
Det viktigste er at hun blir med på å ha sex uansett om det er bra eller dårlig. Vi har snakket om dette og hun vil hjelpe meg, men det har ikke hjulpet i det hele tatt. Nå begynner jeg å føle at jeg er sykelig opptatt av sex og vil ikke at det skal ødelegge for meg. Finnes det noe kur?

SVAR

Besvart 07.09.2008 17:52:36
account_circle