Hopp til hovedinnholdet

Hadde samleiet for ca to måneder siden og kondomet datt av. Tok angrepille, men føler meg kvalm og har lagt på meg. Lurer på om jeg burde ta en angrepille nå. Hilsen jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg hadde samleie på en lørdag for litt over to måneder siden, og det som skjedde var at kondomet datt av. Vi avbrøt samleiet, og jeg tok en angrepille på mandag. I bruksanvisningen for angrepilla stod det at jeg burde ta en graviditetstest 3-4 uker etter at den var tatt. I ettertid har jeg hatt mensen, så jeg lot være. Jeg hadde en periode jeg var veldig kvalm for kanskje en måneds tid siden, og jeg føler at jeg har lagt på meg (det kan hende dette bare er noe jeg innbiller meg med tanke på situasjonen), så jeg lurer på om jeg burde ta en angrepille på tross av at jeg har fått mensen i etterkant? Mhv. jente 15 :)

SVAR

Besvart 25.09.2008 23:41:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
account_circle