Hopp til hovedinnholdet

Hei! kan hende at noen har stilt et liknende spørsmål, men jeg finner det ikke. jeg hadde sex for f&osla...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! kan hende at noen har stilt et liknende spørsmål, men jeg finner det ikke. jeg hadde sex for første gang på lørdag. jeg er 18 år og syntes det var på tide, men skulle ønske det var med en gutt jeg var sammen med. men jeg er så usikker at jeg tror aldri jeg noengang kommer til å finne meg en kjæreste. jeg hater meg selv for det. jeg var så usikker på lørdag, at selv om vi ikke hadde kondom, sa jeg at det var greit at vi hadde sex. hvor hore og dust er ikke det? føler meg skikkelig dum. jaja, men jeg lurer derfor egentlig på om jeg kan bli gravid, for han kom "ikke" (man vet vel aldri?) inne i meg, pluss at jeg har ikke hatt mensen på et halvt år, og det betyr vel at jeg ikke har eggløsning? jeg vet ikke hvorfor mensen ikke kommer. det har vært borte så lenge før, og jeg fikk det svært sent. jeg spurte ham om han hadde hatt ubekyttet sex før, og han sa ja, så jeg tenker selvfølgelig også på kjønnssykdommer. er så sykt dum.
men er et noen tegn jeg da bør se etter i tiden fremover? jeg har klødd litt idag og er også ganske sår og blør litt enda. det var forferdelig vondt, sikkert fordi jeg egentlig ikke ville. men det er min skyld som ikke kan si ifra. jeg er en idiot og et null uten selvtillit. takk og unnskyld, måtte bare få det ut.
vennlig hilsen jente 18

SVAR

Besvart 01.10.2008 17:31:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
account_circle