Hopp til hovedinnholdet

Jente på snart 17 år som har oppdaget en utstående liten flekk litt mindre enn en ert på de ytre kjønnsleppene. Kan det være en kjønnsvorte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 16 snart 17 som har hatt fast kjæreste i snart et år. Nå i kveld la jeg merke til at det gjorde vondt ved tissen da jeg vaska meg i dusjen. Jeg vaska ferdig og gikk ut for å se hva det kunne være som gjorde vondt eller kanskje nærmere ømt eller irriterende, akkurat som hvis man har klødd på en utstående føflekk med neglen uten å tenkt over det så gjør det vondt. Det så faktisk nesten ut som en utstående føflekk også, bare at jeg aldri hadde sett den før og den var mer hudfarga enn brun. Den så ut som en kvise også på en måte, men var litt rød rundt kanten, sikkert fordi jeg hadde irritert den da jeg vaska meg. Den er litt mindre enn en ert og sitter ute på de ytre kjønnsleppene.

Kan dette være en kjønnsvorte og også HPV-virus? Og hvor stor er sjansen for at det går over av seg selv? Jeg vil nødig gå å sjekke hos legen med mindre det er HELT nødvendig, så når burde jeg vite når jeg må sjekke.

Hilsen smånervøs jente.

SVAR

Besvart 08.10.2008 13:08:41
account_circle