Hopp til hovedinnholdet

Det er vanskelig å finne sammenhengen i at han er så glad i meg, men at han samtidig synes det er greit at jeg holder på med hvem jeg vil...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en jente på 16 år, jeg er sammen med verdens snilleste kjæreste. vi har vert sammen et halvt år nå, noe som er det lengste forholdet han noen gang har hatt. Han er 18 , og har mange usikre forhold bak seg. Han er den første kjæresten jeg har hatt , og jeg føler det går opp og ned , men det er noe som nylig dukket opp som jeg gjerne skulle hatt en forklaring på ,for det er vanskelig å få fra han. Her er saken : Jeg blir kjempesjalu og lei meg hvis han roter med andre jenter,så det skal han ikke gjøre, det er vi enige om.Utroskap fra hans side blir ikke akseptert. Og det er vi helt enige om. Men for noen uker siden klinte han med "fienden" min og jeg ble kjempesint på han og lei meg, vi ordnet opp, og han var hjerteknust over at han hadde gjort noe sånt mot meg . Men når vi var sammen for noen dager siden , så klinte jeg med en annen gutt og han syntes det bare var gøy. Han sa at det er helt greit, jeg kan bare ligge med hvem jeg vil også,for han stoler på meg at jeg fortsatt er glad i han og det er det viktigste . Det høres corny ut ,men han mener det 100%. Han sa " du skal få gjøre som du vil , jeg synes det bare er gøy " fordi han vet jeg er glad i han. Jeg burde kanskje være takknemmelig for denne muligheten , men det er jeg ikke. Jeg har egentlig ikke noe behov for å ligge med andre menn , hvis det ikke var for å "ta igjen " på han ,men det er jo ingen vits i , fordi han bryr seg ikke uansett. Jeg rota med vennen hans imens han så på , jeg hadde så lyst til å ta igjen , men han brydde seg liksom ikke. Han er så glad i meg , men jeg synes det virker rart at han samtidig aksepterer dette uten å bli sint . jeg vil at han skal reagere, at han skal bli litt lei seg.

Det jeg vil ha svar på , ER :

1. Hvorfor mener han dette ? hvorfor synes han det er greit ? skal han ikke bli lei seg , siden jeg er kjæresten hans og ingen andres,? Det er vanskelig å finne sammenhengen i at han er så glad i meg, men at han samtidig synes det er greit at jeg holder på med hvem jeg vil.

2.hvorfor har jeg denne lysten til at han skal bli lei seg , selvom jeg er glad i han ?

SVAR

Besvart 08.10.2008 20:03:25
account_circle