Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med en jeg er forelsket i, samtidig som han prater med en annen jente. Hvordan kan jeg spørre om han vil det samme som meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 14 som er forelsket. Jeg har hvert forelsket i han siden barneskolen. Jeg fyller 15 snart, og jeg er fullstendig klar for sex. Jeg veit jeg er ung, og at man skal vente på den rette. men jeg har virkelig lyst til å ha sex med han, vi har snakket om suging og sånt, men ikke sex. men jeg veit ikke om han føler det samme som meg, eller om han vil mistejomfrudommen sin til meg? Han henger ofte med en annen jente, de er ofte sammen og flørter. Men det er bare foran meg. mitt spörsmål. hvordan kan jeg spørre han om å ha samleie?

SVAR

Besvart 08.03.2016 21:00:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle