Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med en jeg er forelsket i, samtidig som han prater med en annen jente. Hvordan kan jeg spørre om han vil det samme som meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en jente på 14 som er forelsket. Jeg har hvert forelsket i han siden barneskolen. Jeg fyller 15 snart, og jeg er fullstendig klar for sex. Jeg veit jeg er ung, og at man skal vente på den rette. men jeg har virkelig lyst til å ha sex med han, vi har snakket om suging og sånt, men ikke sex. men jeg veit ikke om han føler det samme som meg, eller om han vil mistejomfrudommen sin til meg? Han henger ofte med en annen jente, de er ofte sammen og flørter. Men det er bare foran meg. mitt spörsmål. hvordan kan jeg spørre han om å ha samleie?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til Ung! Jeg forstår at du er i en vanskelig situasjon!

Når det gjelder aldersgrenser, har jeg lagt ved en artikkel som kan være grei å se på. Dersom dere har snakket litt om dette temaet allerede, kan det være en god start. Mitt råd til deg er å være ærlig med gutten, fortell hva du føler og vil. Fortell hva du synes om at han flørter med andre, og spør hva slags forhold han vil ha til deg. Om responsen hans er positiv er det jo noen valg du kan ta stilling til, som om du fortsatt er klar for sex, for eksempel. Om svaret hans ikke er det du håpet på, husk på at det finnes flere gutter der ute! Kanskje det ikke var meningen at det skulle være dere to, og at noe bedre vil skje snart?

Jeg ønsker deg lykke til, og legger ved noen artikler du kan ta en kikk på! 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Par i senga (colourbox.com)

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex