Hopp til hovedinnholdet

Det jeg lurer på - er om det er rett av meg å f.eks ligge med ham? jeg er 16 og ham er 23. det er kompisen til broren min, men tror egentlig ikke at han bryr seg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente som snart blir 16, og har en slags problemstilling her. for meg er det ikke noen problemstilling, men vil bare høre deres mening om saken!
jeg har en eldre bror som spiller trommer i et ganske kjent band. de i bandet er rundt 20, og er utrolig hyggelige! jeg har best komtakt med vokalisten og gitaristen - i tillegg til min egen bror. var i bryllupsfest til min mor forrige lørdag, der bandet opptrådte. vi drakk alle en hel del, og jeg ble ganske godt kjent med den andre gitaristen, som jeg har hatt et godt øye til en stund.. han ble igjen og hjalp oss med å rydde etter festen, og vi satte oss i en benk og snakket en god del.
jeg hadde uten tvil kysset ham og blitt med ham hjem - hadde det ikke vært for at resten av familien min var i samme lokale. da vi gikk bortover holdt han rundt meg osv, men ikke noe mer enn det. det jeg lurer på - er om det er rett av meg å f.eks ligge med ham? jeg er 16 og ham er 23. det er kompisen til broren min, men tror egentlig ikke at han bryr seg! dessuten hadde han ikke trengt å få vite noe. dere tror sikkert at siden han spiller i band, at han ligger med alle groupiene, men han er ikke den typen, han er den som oppfører seg mest voksent. han har en utrolig sjarm, er som en "labbetuss". kommer med utrolig gode kommentarer og snåfler i alt han ser. vanskelig å forklare her da, men han er utrolig snill og er ikke ute etter kun en ting. :)

SVAR

Besvart 10.10.2008 14:34:09
account_circle