Hopp til hovedinnholdet

Vil det være dumt/teit av meg å ha sex med en fyr som jeg ikke er forelsket i?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en jente på 15 snart 16 år. Jeg er ikke jomfru og har ikke vært det siden april i år. Da hadde jeg sex emd kjæresten min, som er 17, vi hadde da vært sammen i en og en halv måned. Jeg hadde prøvd å ha sex tidligere med en tidligere kjæreste, men fikk det ikke til. Det var 4 månder tidligere, og det ble slutt mellom oss ikke lenge etter vi ikke fikk det til (det var ikke derfor). Det ble slutt med han jeg hadde sex med i juli, og vi hadde hatt sex jevnlig i 3 og en halv måned før det ble slutt.
I begynnelsen av september hadde jeg sex med en kompis, han var jomfru og det gikk helt fint, vi haded sex tre ganger etter det, så ville jeg ikke mer, så jeg sa ifra at jeg ville slutte med det.
Uheldigvis er jeg kommet i en situasjon at jeg har lyst å ha sex med en annen, han er 18. Han har hatt sex med mange, og er fæl til å være utro, men jeg er ikke forelsket i han så akkurat det hadde ikke vært noe problem. Spørsmålet mitt er: Vil det være dumt/teit av meg å ha sex med han ?
Er jeg egentlig litt ung til å ha slike uforpliktende forhold?
Jeg er ikke veldig populær på skolen, men ikke misforstå jeg er liksom helt vanlig som alle andre. Har null problem med å komme overens med "de populære" Og jeg er forholdsvis moden for alderen. Jeg vet det er opp til meg selv hvem jeg har sex med, men tre stk i år, og jeg er bare 15? Blir det feil?

SVAR

Besvart 11.10.2008 17:32:20
account_circle