Hopp til hovedinnholdet

Jeg har for liten penis...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på snart 19 år. Jeg har et problem som jeg har gjort så stort at jeg håper en psykolog kan svare, helst en mann.

Jeg er jomfru, og det er vell det som er problemet. Dette begynner å ødelegge livet mitt litt. Det hele begynte vell med at jeg er kanskje litt seint utvikla og har ganske liten penis. Det at jeg tror jeg har liten penis har ført til at andre vet at jeg har liten penis og jeg tror de fleste skjønner at jeg er jomfru. Ellers er jeg en nogså populær og respektert fyr. Jeg har nokk mindre penis en mange, men problemet ligger i at jeg har hele livet visst at jeg har liten tiss og jeg har traumatisert det hele litt for mye. I tillegg er jeg en fyr som er dømt til å være dårlig i senga, jeg er generelt dårlig til fysisk kontakt;)

Jeg har hatt mange sjanser til å ha meg, og jeg føler jeg er klar som bare faen, men jeg blir mildt sakt livredd hvis jeg begynner å nærme meg noe med ei som kan føre til sex. Det er nesten sånn at jeg tror kroppen finner på unnskjyldninger selv for å slippe. Jeg blir trøtt, kvalm eller jeg begynner å finne andre unnskjyldninger for å ikke ha sex (var ikke hun sammen med en kompis av meg for 500 år siden? f. eks.) Jeg sier at det ødelegger livet mitt fordi jeg vil ikke engang flørte med jenter jeg liker og de liker meg, fordi da vet jeg at jeg blir å sette meg i en situasjon der jeg enten må ha sex eller vri meg unna det. Jeg vil si det er ganske alvorlig når jeg ikke klarer det når jeg er sånn passe sjita full.

Jeg har et par ganger vært i situasjoner der jeg må liksom vri meg unna i siste liten og dette tror jeg var veldig traumatisk for meg.

Problemet er jo ikke at penis er liten. OK jeg kommer nok til å domme meg kraftig ut første gangen, men det er greit. Men jeg klarer ikke å få det til den første gangen. Jeg trenger rett og slett å tromfe gjennom et samleie for å få litt selvtillit på det område.. Dette er jeg ganske bombesikker på er den eneste veien.

Er det noen måter jeg kan bli mindre redd i situasjonene slik at jeg har selvtillit til å ha sex? Er det noe jeg kan trene opp, sånn mentalt? Er det noe jeg kan gjøre der og da? Har du noen gode ide-er? Jeg har ikke lyst å snakke med en psykolog face to face om dette, det blir så jævlig personlig, så kan du prøve å si meg også hvor alvorlig problemet mitt er?

Håper på et litt kreativt og spenstig svar;)
Tusen takk

SVAR

Besvart 15.10.2008 11:00:34
account_circle