Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har hatt klamydia en gang før og fikk symptomer etter ca en uke. (vondt å tisse, "støt" i vagina) Hadde tilfeldig sex forrige uke, og har samme symptomer, bare at denne gangen kom de allerede etter noen dager. Mine tre spørsmål er: 1) Hvor fort går smertene over etter at man har tatt antibiotikakuren(2 piller)? 2) Jeg har blitt fortalt at selvom jeg har det, og ber gutten om å teste seg, kan han få negativt på prøven - selvom han også har viruset i seg? 3) Før denne gutten, er det ca 5 måneder siden jeg hadde sex, Er det noen sjanse for at klamydiaen kan ha smittet meg DA, og ikke gitt noe symptomer før NÅ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt klamydia en gang før og fikk symptomer etter ca en uke. (vondt å tisse, "støt" i vagina)
Hadde tilfeldig sex forrige uke, og har samme symptomer, bare at denne gangen kom de allerede etter noen dager.
Utrolig vondt å tisse!
Testet meg for urinveisinfeksjon som var negativ(men som ikke kunne utelukkes), og tok dermed en klamydia test, men de mente at symptomene på klamydia ikke kunne komme så fort, så jeg løy litt å sa at partneren hadde fått påvist klamydia slik at jeg kunne få medisiner med en gang.

Mine tre spørsmål er:
1) Hvor fort går smertene over etter at man har tatt antibiotikakuren(2 piller)?
2) Jeg har blitt fortalt at selvom jeg har det, og ber gutten om å teste seg, kan han få negativt på prøven - selvom han også har viruset i seg? At det ikke trenger å gi utslag på gutter som har det? Veldig flaut i såfall om jeg ber han teste seg og VET det er fra han, også får han negativ på prøven (selvom han har smitten i seg). Stemmer dette??????
3) Før denne gutten, er det ca 5 måneder siden jeg hadde sex, er det noen sjanse for at klamydiaen kan ha smittet meg DA, og ikke gitt noe symptomer før NÅ? Rart at det skulle komme rett etter sex med ny partner...

Håper dere kan hjelpe meg med dette!!
Vil få svar på prøven om ca en uke, men spørsmål nr 2 er altså det jeg er mest redd for!

SVAR

Besvart 20.10.2008 14:46:06
account_circle