Hopp til hovedinnholdet

Jeg plages med panikkangst. Jeg vil gjerne ha sex, men vet ikke om jeg er klar og om at jeg får angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 13 blir 14 Jeg vil gjære ha sex og har hatt orgasme mange ganger. Og jeg vil gjerne utvide det til sex, men jeg plages med noe så godt som panikkanfal panikk angst, og det ligger hele tiden bak i hodet mitt, (kan ikke flytte ut, kan ikke dra langt bort. Osv.) så jeg vil gjerne ha sex men vet uke om jeg er klar og om at jeg får angst. Så har du noen tips og triks. Å hvis noen andre ut der sliter med angst ikke vær redd for å dele det med venner%u2764%uFE0F Det har funket for meg

SVAR

Besvart 10.06.2016 21:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle