Hopp til hovedinnholdet

Er det noen ting jeg kan prøve ut for å se om hun virkelig er interessert? Eller er det fortsatt for tidlig for hun kansje?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har et "spørsmål".
Jeg er så sinnsykt usikker, men føler at jeg har veldig lyst på en spesiell dame. Tror kansje jeg begynner å bli forelsket også.. Jeg er mye sammen med hun i ukedager og helger(hver dag omtrent i de to siste ukene, men har vært en del sammen med hun i overkant av 1mnd nå.), men har "ikke" hatt sex med hun enda(utenom en gang når vi begge var fulle og "møttes for første gang"). Har kun vært litt klining på byn og hjemme hos meg etter den helgen. Hun har sovet hos meg et par netter uten at helt det store har skjedd.. Hu driver å teaser meg hele tiden også. Her om dagen når hun sto opp for å jobbe, gikk hun rundt på rommet mitt naken!(sover naken), men hun hadde ingen planer om å kle på seg med det første heller, men "leke" litt med meg.
Flere dager når hun vet bare vi to skal være sammen kler hun seg opp, sminker seg og ser ut som om hun er klar for å dra på fest, men de fleste andre ganger driter hu fullstendig i det(fortsatt utrolig vakker though) Flere ganger når jeg er alene med hun "gjør hun seg sexy". Legger merke til mange bevegelser hun gjør og "poser" når hun bøyer seg ned osv. (for å få meg utrolig kåt)
Jeg har ingen planer om kun sex over noen måneder, men har lyst til å ha et langt forhold med hun(Virker som den rette for meg).
Har holdt på litt over 1 måned og begynner å bli rimelig "lei". Ikke det at jeg ikke har det veldig bra for tiden, men jeg blir kåt også.(Det ble slutt med hu og typen for snart 4 måneder siden og hun har ikke hatt sex med noen andre. Kun den ene gangen med meg) Jeg føler litt at hun kun er ute etter sex, men det har ikke jeg lyst til. Jeg vet ikke helt om jeg har lyst til å få enda mer følelser for hun, hvertfall om hun ikke er interessert i meg på den måten. Jeg er også for sjenert/redd til å snakke med hun om det/spørre om sånne ting.

MEN hun må jo tydeligvis være litt interessert i meg også når hun kommer tilbake dag etter dag? Det virker som om hun ikke helt vet om hun har lyst til å ha noe forhold..? Eller er det fortsatt håp for meg? Er det noen ting jeg kan prøve ut for å se om hun virkelig er interessert? Eller er det fortsatt for tidlig for hun kansje?
Noen tips om hvordan jeg kan gå fram?

Håper noen av dere har noen fornuftige svar til meg.
Hilsen gutt 20.

SVAR

Besvart 22.10.2008 11:38:49
account_circle