Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli veldig kåt når man er 14 år? Og røde prikker ved barbering, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 14, snart 15. jeg vet det er vanlig å være kåt, men det hender at jeg blir så kåt at jeg nesten blir en annen person. ikke at det har en negativ eller positiv virkning, men jeg blir ordentlig sprengkåt. Jeg får så lyst på sex at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det blir litt slitsomt! Men det meste av tiden har jeg bare lyst på en jente som jeg kunne hatt i armkroken under dyna å sett på en film eller to. Shavet meg også nedentil for første gang for bare noen dager siden. Det ble ikke akkurat 100% vellykket. Men jeg fikk mange røde prikker over penis, under navlen. Er det normalt, og vil det komme de neste gangene jeg shaver nedentil? Takk på forhånd! :)

SVAR

Besvart 03.01.2017 11:34:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
account_circle