Hopp til hovedinnholdet

Er seksuelt tiltrukket av en god venn, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og en av mine beste venner er seksuelt tiltrukket av hverandre, i dag fingra vi hverandre for første gang, men alle de andre gangene har det bare vært klining, er det normalt å holde på sånn? Liksom være seksuelt tiltrukket av hverandre uten å være sammen...? (PS: Hu har kjærest og vennen min er ei jente) Så jeg veit da faen hva jeg ska gjøra.....

SVAR

Besvart 03.01.2017 19:01:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle