Hopp til hovedinnholdet

Jeg er klar for sex, men også veldig redd for å ha det. I tillegg føler jeg at ingen gutter kommer til å like meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig redd for st jeg skal være dårlig til å kline eller at jeg skal være dårlig i å ha sex. Og jeg er veldig klar for sex, jeg har ikke kjæreste men har veldig lyst på det. Jeg har aldri hatt en "ekte" kjæreste før og er redd for st hvis jeg blir sammen med noen om jeg greier å stole på de og om jeg vil bli trygg nok på han til st jeg kan ha sex med han. Jeg er også veldig redd for å ha sex, men samtidig ikke idk. Pluss at jeg føler at ingen gutter kommer til å like meg noensinne fordi jeg ser overfladisk ut. Jeg er ikke overfladisk i det hele tatt men sminke får meg til å se sånn ut. Og jeg er redd for at han ikke kommer til å like meg Pga kroppen min og strekkmerkene mine på puppen eller fordi jeg er stygg uten sminke. Føler egt at alt rundt meg faller sammen og st ingen gutt noen gang kommer til å like meg fordi jeg ikke er kylie jenner liksom

SVAR

Besvart 04.01.2017 10:02:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle