Hopp til hovedinnholdet

Har møtt en fantastisk transseksuell jente som han har hatt sex med, men tør ikke å sjekke seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var på ferie i Sør-Amerika for noen måneder siden. Der møtte jeg ei fantastisk jente, som viste seg å være transseksuell (altså født gutt). Det ene førte til det andre, og vi utviklet et forhold. Hun går på skole i Norge, og vi møtes jevnlig. Jeg har spurt meg selv om jeg eventuelt er homofil, siden jeg tiltrekkes av transseksuelle som er født gutt, men som har skiftet kjønn til jente. Jeg tiltrekkes av jenter og transseksuelle, gjør dette meg seksuelt bifil? En annen ting jeg funderer over er kjønnssykdommer. Vet at det i utgangspunktet florerer med kjønnssykdommer i Sør-Amerika, og kanskje spesielt i transseksuelle og homofile miljøer? Jeg har ikke turt og spørre henne om hun har sjekket seg. Og jeg tør heller ikke gå til fastlegen min og innrømme at jeg har hatt sex med transseksuelle i Sør-Amerika (Jeg hadde sex med ei annen transseksuell jente før jeg møtte min nåværende transseksuelle kjæreste). Takker for råd! :)

SVAR

Besvart 03.01.2017 19:40:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle