Hopp til hovedinnholdet

Hadde ubeskyttet sex i 5-10 sekunder, han kom ikke. Tok nødprvensjon dagen etter. Mensen ikke kommet enda. Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hadde ubeskyttet sex med kjæresten for ca. to å en halv/tre uker siden. Vi angret med engang og han tok den ut etter ca. 5-10 sekunder. Han sier han ikke var i nærheten meg å komme, og hadde heller ikke komt før vi gjorde det. Jeg tok angrepille dagen etter (24-30timer etter). Pleier å få menstruasjon i slutten av måneden, men den er enda ikke kommet. Har lest angrepille utsetter mensen, opptil Max to uker. Om ca. Tre dager er det rundt en å en halv-to uker etter. Kan det være mulig jeg er gravid? Har lest om symptomene og har nesten ingen av dem, men vet heller ikke hvor tidelig man kan merke dem. Jeg er bare 14, så det å bli gravid nå kan/vil ødelegge livet mitt om jeg er det, så hva gjør jeg hvis jeg er det? Og hvor stor sjangse for er det at jeg er gravid? Foresten, begge foreldrene mine vet om dette.

SVAR

Besvart 08.01.2017 21:55:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle