Hopp til hovedinnholdet

Guttene sier at jeg er attraktiv, men har så dårlig selvtillit. Jeg tror ikke jeg fortjener en bra gutt, og de tror at jeg er så pen at de fortjener ikke meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som lurer på sex og sånn, jeg har aldri hatt sex før, jeg er ikke en sånn person som stresser. Men sex er den tingen som ødelegger forholdet mitt med gutter. Jeg vet at jeg er en jente som er ganske "attraktiv", det sier mange gutter til meg, men jeg har VELDIG dårlig selvtillit. Jeg ønsker meg en kjæreste veldig mye, men det er skikkelig vanskelig for meg å være blandt gutter jeg liker, jeg er veldig sjenert, og hver gang jeg har bra kontakt med noen (på tlf), så er det eneste jeg tenker på om sex, og hvordan det blir?? og om han er klar og ikke jeg?? Det ender med at jeg ignorerer de og unngår de. Hvordan kan jeg ha et ordentlig forhold med en gutt utenom å tenke på slikt? De fleste gutter fra 15, 16... har jo lyst på det... Jeg er også en jente som tror at jeg ikke fortjener en bra gutt, men det samme gjør alle andre gutter, pga de tror at de ikke fortjener meg, fordi jeg er for "pen" sier de. Hvordan kan jeg få gutter til å forstå at de fortjener meg uansett?

SVAR

Besvart 10.01.2017 14:22:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle