Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en kompis i fylla, angrer seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg og en kompis drakk oss skikkelig drita... vi gikk bak en barnehage å begynte å kle av oss å viste frem pikken osv.. etter hvært spurte ene av oss om vi skulle ha sex, det begynte rolig med en blowjob, etter hvært putta han pikken sin oppi rævva mi å vi prøvde å pule, ingen fikk orgasme men vi brydde oss ikke om noe på det tids punktet. da jeg våkna opp dagen etterpå angra jeg som pokker... ble kvalm å jeg likte ikke tanken av dette hær, hværken jeg ellr han er homofil... men nå sier han til meg at dette bare var en rar drøm å at noen ting av d der skjedde, men jeg husker alt.. å nå går jeg å holder det inni meg å tenker på det hværdag, jeg kan lissom ikke si d til noen... har ingen å snakke med om det, har en psykolog men han tørr jeg ikke å snakke om dette hær med, klare ikke å snakke om det men lissom ja.. det er bare extremt vanskelig å gå rundt å tenke på d hværdag.. takker for svar.

SVAR

Besvart 09.01.2017 23:37:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle