Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om er klar for seksualitet med en annen, prevensjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok så meg og kjæresten snakker om å kanskje ha sex, vi har snakket om p-piller, kondom og glidemiddel og at vi skal bruke alle de tre tingene. Men eg vet ikke helt når eg er klar, eg føler meg på en måte klar men eg er ganske "tight" så det gjør vondt når eg fingrer med mer enn 1 finger selv når eg er våt så eg lurer på om det er noe mer vi kan bruke for at det skal gjøre så lite vondt som mulig og om det er mer vi kan gjøre så eg ikke blir gravid og om det går ann å bli "løsere" der nede?

SVAR

Besvart 10.01.2017 16:21:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle