Hopp til hovedinnholdet

Rød og øm i skjeden, får ikke orgasme, småblødninger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Før kunne jeg ha sex med kjæresten min flere dager i uken uten problem. Det er slutt nå, og de jeg har hatt sex med i ettertid har alltid fått problemer. Han første hadde veldig stor penis, jeg fikk urinveisinfeksjon etter vi hadde sex og VELDIG vondt. Han jeg er med nå har perfekt stor penis, men fordeom blir jeg rød og øm. Hva skyldes dette? I tillegg vet jeg ikke om jeg får orgasme eller om jeg kommer. Hvordan føles dette? Kommer det mye ut når jenter kommer? Jeg har hatt sex utallige ganger men vet ikke om jeg noengang har kommet. Hvorfor? Jeg har alltid hatt regelmessig mens, spesielt etter jeg begynte på ppiller. Men denne uka kom det masse brun utflod og jeg blør selvom det enda er 4 dager til jeg skal få mensen. Burde jeg sjekke meg? Har allerede sjekket klamydia og det har jeg ikke. Bruker ALDRI å få småblødninger så er bekymret.

SVAR

Besvart 11.01.2017 18:15:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle