Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en gutt på fest og i ettertid har jeg hatt veldig blandede følelser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en situasjon som jeg tenker veldig mye på! I starten av desember 2016 var jeg på en fest og en gutt på 16 tok jomfrudommen min. Jeg var litt brisen og han var helt edru. Etter det har jeg vært veldig, veldig sexfrustrert. Jeg har snakket med han i etterkant om det og det går ikke så veldig inn på meg bortsett fra at jeg ikke er jomfru lenger.. Det stresser meg litt, men jeg vet ikke hvorfor. Jeg tenker at jeg kanskje ikke var helt klar og at det kom litt som et sjokk. Nå, i januar 2017, så har jeg begynt å snakke med en gutt i samme alder som jeg holdte på med før igjen. Det virker som om han er gira på å ha sex med meg, og jeg føler det samme! Jeg tenker ikke på noe annet. Det eneste som stopper meg er at jeg for det første er redd for at det skal gjøre like vondt som første gangen, pluss at jeg er redd jeg skal bli stressa over å ha sex igjen etter festen. Det gikk veldig inn på meg ettersom gutten er en gammel bestevenn av storebroren min.. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.01.2017 23:44:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
account_circle