Hopp til hovedinnholdet

Problem med ereksjonen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Er en gutt på 20 som har et stort problem. Hadde sex flere ganger med verdens nydeligste jente, men jeg klarte aldri å bli skikkelig kåt og kom ikke uansett hvor lenge vi holdt på. Jeg klarte da å holde en viss ereksjon, men den var ikke på topp. Hun ble helt knust av at hun ikke trodde jeg tente på henne.

Jeg lurer litt på om jeg har et problem med ereksjonen. Jeg våkner aldri med ereksjon, og det er utrolig sjelden jeg får det uten å faktisk hjelpe den opp med mye berøring. Jeg blir liksom ikke kåt før etter den er oppe og jeg er i gang, er utrolig frustrerende.. men hvis jeg først blir kåt, så er den sterk. Prøver å onanere så ofte som mulig ("for å holde det ved like"), men er redd for at det er noe fysisk eller psykisk galt her. I tillegg er penis veldig ufølsom, så jeg kjente f.eks. ingenting da jeg var inni henne.

Dette hindrer meg ganske mye, føler alt som heter romantikk og spenning forsvinner når det er slik, og akkurat det er utrolig viktig for meg. I tillegg er jeg jo ganske ung, og er redd for at det kan bli enda verre? Har dere noen tips til hva jeg bør gjøre? Vet ikke hvor mye det har å si, men jeg sliter f.eks. med kalde hender (blodtilstrømning kan vel være relevant). Dette ødela for meg med den beste jenta jeg har møtt. Hvordan kan jeg fikse det?

SVAR

Besvart 12.11.2008 18:11:20
account_circle