Hopp til hovedinnholdet

Jeg og typen har prøvd å ha samleie, men han var bare litt inne og fikk ikke utløsning. Kan jeg bli gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er 14 år og har vært me typen og holdt på.. Me har prøvs samleie bare at vis stampte den inn og ut og tenkte vi ikke ville få konsikvenser.. Jah uten kondom..han fortalte at han ikke utløste noge inni meg,men eg husker ikke sist mensen eg hadde og eg tror vi prøvde en gang før 27. Desember og 27. Desember.. Nå. Er eg i sengå me noge som ligner mensensmerter og usikker på om eg har blitt gravid.. Eg tørr ikke å snakka me mamma ofc og dette skremmer meg noge sykt Plis hjelp meg eller er det eg som bare er i ville tanker.. Siden dette er nytt for meg

SVAR

Besvart 15.01.2017 21:48:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle