Hopp til hovedinnholdet

Hvordan blir første gangen bra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er snart 19 år og enda jomfru, og jeg er veldig redd for "første gangen". På nyttår var det veldig nære før jeg og en gutt (som jeg har prata litt med) hadde sex. Men jeg feiga ut fordi jeg var redd for at alt ikke skulle gå som det skulle, og jeg syntes det også er utroolig kleint. Dagen etter hadde jeg angst bare jeg tenkte på soverommet vi var på.. Og hvor stor hadde denne angsten vært hadde vi faktisk hatt sex? Jeg er heller ikke helt komfortabel med kroppen min og jeg er redd det er for trangt "der nede". Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg når han starter å klå rundt. Jeg blir veldig ukomfortabel og klarer ikke helt å få det til. Puppene mine er også veldig små, så jeg skyvet bare hendene hans vekk derifra når han begynte å klå der. Det var litt flaut. Alle vennene mine har hatt sex. Hva kan jeg gjøre for å bare "få det unnagjort"? Jeg vet at det skal være trygt å kjærlig første gangen, men ærlig så vil jeg bare få det gjort.

SVAR

Besvart 16.01.2017 23:01:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle