Hopp til hovedinnholdet

Lukt fra underlivet og mer tynt flytende eggeskall-farget utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har et spm. Jeg har nylig fått en ny partner og vi hadde sex relativt tidlig. Det jeg merket var at etter noen dager begynte det å lukte neden ifra. Etter som at han kom i meg tenkte jeg det kunne være rester av sæden. Men lukten ga seg ikke, den er vanskelig å beskrive, det var nesten som surmelk(?!). Jeg snakket med helsesøster om lukten og hun sa deg kunne vær pga ulik ph. Deretter fikk jeg mensen, men da den var ferdig hadde jeg fremdeles denne lukten, litt mildere vel å merke. Jeg merker også at det komme en del mer utflod enn vanlig, ekstremt tynt flytende eggeskall farget, samt en del luft(?) ut fra skjeden. Jeg lurer på om dette kan være tegn på kjønnssykdom, sopp eller dersom det er grunnet forskjellig ph om dette vil gi seg? Om det er sånn at kjønnsorganen våres ikke passer sammen? Aldri opplevd dette før hvert fall... Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 18.01.2017 23:46:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle